Karayolu Taşımacılığı

 

Karayolu Taşımacılığı

Bafra Lojistik’in sunduğu hizmetlerden biri olan Avrupa parsiyel servis kargo taşımacılığının birçok avantajı bulunmaktadır. Bu hizmetten yararlanarak;

·         Taşınacak kargonuz sınırlı da olsa sadece kargonuzun hacmine göre hesaplanan ücreti ödeyerek ekonomik bir lojistik hizmetinden yararlanma imkanına sahip olabilirsiniz.

·         En uygun kara, hava ve deniz yollarını seçerek zamandan ve paradan tasarruf edebilirsiniz.

·         LTL nakliye hizmetimiz ile Almanya'ya kargo gönderecek birçok müşterimizin kargosunu aynı anda taşıma imkanına sahibiz. Bu sayede vakit kaybetmeden bir hizmetten yararlanma imkanına sahip olabilirsiniz.

·         Lojistik hizmetimizin, müşterilerimizin talebi üzerine doğrudan veya dolaylı olarak gerçekleştirilebilmesini sağlıyoruz. Bu sayede farklı duraklarda yükleme boşaltma imkanından yararlanarak aynı anda birçok gönderi yapabileceksiniz.

Bafra Lojistik, Parsiyel ve Parsiyel karayolu taşımacılığı sevkiyatlarımıza her hafta belirli günlerde kesintisiz olarak devam etmektedir. Firmamız bilgili nakliye kadrosu ve yılların verdiği sektör tecrübesi ile yüklerinizi hızlı ve sorunsuz bir şekilde Almanya'ya taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Metroslotgo Giriş

Derya sohbet

Derya sohbet